Paas workshops

Eieren versieren

De paashaas heeft het ieder jaar maar weer druk met het versieren van alle paaseieren. Daarom helpen uw jongste bezoekers deze spring-in-'t-veld een handje. Met een breed scala aan kleuren en accessoires toveren ze ieder kippenei om tot een feestelijke lekkernij. Ieder kind weet: een ei is geen ei, twee ei is een half ei, drie ei is een paasei. Verpakt in een knus mandje met een grote strik gaan alle kunstwerkjes ten slotte mee naar huis. Smullen maar!

Paasmaskers maken

Bij MJG/Events-Promoties dragen namelijk al uw jongste bezoekers het masker van de paashaas! Onder begeleiding van twee enthousiaste activiteitenbegeleiders knutselen de kinderen de vrolijkste paashaas maskers. Bonte kleuren, de mooiste motieven en denderende decoraties, de mogelijkheden zijn eindeloos! Nadat de maskers prachtig ingekleurd en versierd zijn door de kinderen, kunnen ze worden uitgeknipt en in elkaar gezet worden. 
Uw winkelcentrum komt rond de Paasdagen letterlijk en figuurlijk tot leven!

Paaschick(ies)

Deze vrolijk ogende Paaschick(ies) halen in iedere bezoeker zijn/haar knutselkunsten naar boven. Ze zijn zelfs voor de allerjongste bezoekers van uw winkelcentrum leuk en makkelijk om te maken. Niet alleen dienen de oranje vriendjes als memorabel moment aan uw winkelcentrum, maar ook als versiering aan de Palmpasenstok, Paastak of decoratie.
Wees er als de kippen bij!

Eitje voor karweitje

Oh-Oh de paashaas is zijn helpers kwijt. Daarom helpen uw bezoekers de paashaas om van de eitjes een kunstwerkje te maken. Om een twist te geven aan de klassieke eieren verven, heeft MJG/Events-Promotie deze originele workshop gecreëerd, waar zelfs de jongste kinderen aan deel kunnen nemen.
Een smakelijke kinderworkshop! 
 

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.