Algemene workshops

Cupcakes versieren

Wij zorgen voor heerlijk luchtige cupcakes en de kinderen mogen ze naar hartenwens versieren met zoete toppings. Alle cupcakes worden feestelijk ingepakt en kunnen zo mee naar huis. Met de workshop cupcakes versieren is traffic genereren een piece of cake.

Minions kleuren

De populaire Minions van de film ‘Verschrikkelijke Ikke’ hebben nu zelf de hoofdrol! De kinderen kiezen de leukste gipsen Minion uit en kleuren ze in met stiften. Worden de figuurtjes geel, paars of...een andere kleur? Het maakt niks uit, de Minions passen overal bij!

Vlinders maken 

Bij het doorbreken van de eerste zonnestralen pronken diverse soorten vlinders weer met hun kleurrijke vleugels. Groot, klein, geel, blauw of een kleurrijk patroon ... De één is nog mooier dan de ander! Wij haken hierop in en nemen uw jongste bezoekers onder de vleugels tijdens een creatieve lenteworkshop. Enthousiast gaan alle kinderen aan de slag om de prachtigste én smakelijkste vlinder te maken.. Een gezond kunstwerkje!

Kinderkunst

Een echte Picasso? Of toch een Dali? Als ware kunstenaars en kunstenaressen gaan uw jongste bezoekers enthousiast aan de slag tijdens een schilderworkshop. Een beetje groen hier, een kloddertje blauw daar ... Onder begeleiding van een professional maken ze de mooiste kunstwerken. Natuurlijk mogen de zelfgemaakte schilderijen na afloop mee naar huis voor dat ereplekje aan de muur!

Bloemboeketjes maken

Bloemen zeggen meer dan woorden. Met een kleurrijk bosje in de hand, bloeit zelfs de grootste kniezer op. Daarom mogen uw bezoekers naar eigen hartenwens een mooi boeketje samenstellen! Om van ieder bosje een échte lust voor het oog te maken, worden de geurige creaties van moeder natuur feestelijk ingepakt. Een zintuigprikkelende actie waardoor ook uw plaatselijke bloemist floreert …  Zo’n fleurig boeketje haalt de bezoeker, voor iedere
feestelijke gelegenheid, gewoon in uw winkelcentrum! Bloemen verwelken, maar de herinnering aan uw winkelcentrumevenement niet

Bloempotten schilderen

Een mooie bloem verdient een bloemenpotje dat net zo bijzonder is! Tijdens een interactieve workshop steken uw jongste bezoekers de handen uit de mouwen om de kleurrijkste bloemenpotjes te maken. Een likje verf hier, een strikje daar …  Met een grote dosis creativiteit en liefde bloeit een tulpenbol al snel op tot een sierlijke bloem!

Steltenlopen

Iedereen kent ze … De imposante reuzen op stelten. Niet alleen hun hoogte, maar ook hun enorme passen zorgen ervoor dat ieder als aan de grond genageld staat. Twee rasechte circusartiesten leggen de lat hoog en leren uw jongste bezoekers de basistechnieken van het steltlopen. Wie durft? Al snel ontpoppen alle kinderen zich tot heuse steltenlopers. “Wellicht win ik wel mijn eigen houten Statenpleinstelten!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.