Attracties

Uw bezoekers actief betrekken bij uw event of promotie? Met onze attracties slaagt u altijd! Spring, glijd, speel en geniet … De attracties van MJG/Events-Promotie bieden die spannende uitdaging of ontspannen middag, waardoor een lach om ieders mond getoverd wordt. Van tijdloos vermaak tot originele, moderne activiteiten; wij hebben een breed assortiment met eindeloze mogelijkheden. Enkele voorbeelden van onze attracties zijn hieronder weergegeven. 

Giant Globe

Iedereen kent ze: de glazen sneeuw-bollen die na een paar keer schudden een dynamisch winter wonderland tonen. In uw winkelcentrum komt een enormebol - met een doorsnede van 4,2 meter en indrukwekkende hoogte van 3,8 meter - tot leven! Of het nu winter, lente, zomer, herfst, Koningsdag of Moederdag is ... Met de Giant Globe gaan uw bezoekers het hele jaar door uit hun bol! Inclusief decoratiewand, verkrijgbaar in verschillende thema’s en dwarrelende confetti naar keuze, is de Globe een eyecatcher bij uitstek ten behoeve van uw promotiedoeleinden of dat bijzondere kiekje. Tip! Zorg dat uw bezoekers uw event nooit meer zullen vergeten en combineer de Globe met het MJG/Cameramodel. Zij zorgt ervoor dat alle foto’s, omkaderd door uw logo of thema, zo mee naar huis genomen worden. 

Schaatsbaan

Kom tijdens feest- en themadagen niet onbeslagen ten ijs en creëer een heuse schaatsbaan in uw winkelcentrum! Deze ‘coole’ attractie bieden wij u - inclusief schaatsen - aan in afmetingen van 60m₂ ,  100m₂ en 200m₂ . Kortom: plezier voor vele kinderen! De baan is altijd schaatsklaar en bestaat uit kunststof puzzelpanelen, verkrijgbaar in verschillende maten. Niet alleen leuk voor de wintermaanden, maar ook de rest van het jaar een sfeervolle en gezellige vorm van vermaak!

Luchtkussens

Fun is in the air! Vrolijke kleuren, gezelligheid en spel: het luchtkussen heeft door de jaren heen aan populariteit niets verloren. Speciaal voor ieder seizoen, thema of feestelijke gelegenheid bieden wij diverse in het oog 'springende' springkussens, hindernisbanen en klim- en glijbanen aan. Met onze luchtkussens springen uw jongste bezoekers huizen hoog!

Levend tafelvoetbal

Breng de bal aan het rollen met het levende tafelvoetbalspel! In een levensgroot tafelvoetbalveld van 16 meter lang, 6 meter breed en 3 meter hoog spelen uw bezoekers een spannende 6 tegen 6 uitdaging. Welk team maakt de meeste goals binnen 10 minuten en scoort die leuke prijs of shopbon?   

Kersthuisjes

Verwarm de harten van uw bezoekers tijdens de koude winterdagen. Overheerlijke glühwein, feestelijke oliebollen, smakelijke poffertjes, een winters kopje erwtensoep of een gezellig buffet? Tover uw passages om tot sfeervolle kerststraatjes met onze kersthuisjes (H 2,50m x B 2,00m x D 1,75m), rijkelijk voorzien van de meest smaakmakende lekkernijen! Compleet met guirlandes en fonkelend kerstlicht dragen deze nostalgische stands bij aan een bijzondere kerstsfeer.

Zet u de plaatselijke ondernemer in de schijnwerpers of laat u de producten liever door ons verzorgen? Wij realiseren het graag voor u!

Ranjakoe

Door haar grootte van maar liefst 2,3 meter is de Ranjakoe een ware eyecatcher op ieder evenement. Verfris uw bezoekers met een overheerlijk glas ranja, maar nét even anders dan ze gewend zijn ... Deze tevreden, opblaasbare dame laat zich namelijk graag een glaasje ‘melken’. Origineel vermaak waar uw winkelcentrum een melkkoetje aan heeft!

Wilt u meer weten over onze attracties? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk van de gewenste informatie voorzien.