Dickens Acts

Dickens Koor

De ervaren zangers en zangeressen van dit vierkoppige Dickens koor beschikken over een zeer uitgebreid repertoire van Oud-Engelse Christmas carols. Luisterend naar hun vierstemmige klanken in zuiver a capella, wanen uw bezoekers zich in het Engeland van 1860. Deze groep is bijzonder geschikt als entree-act.

Dickens Accordeonist

De opzwepende geluiden van de accordeon brengen zelfs de meest stijve harken aan het dansen. Deze zeer professionele volksmuzikant in Dickensstijl weet met zijn akoestische muziek altijd een traditioneel, gezellige sfeer te creëren op een centrale plaats in uw winkelcentrum!

Dickens Kastanjepoffers

“Wat vult alle passages met deze heerlijke geur?” Uw bezoekers volgen hun neus en stuitten op een nostalgisch tafereel. Op geheel authentieke wijze poft een gezellig duo kastanjes voor het winkelend publiek.

Ouderwets lekker!

Dickens Schoenpoetser

“Blinkende schoenen, mooooie blinkende schoenen!” Met veel precisie, vakmanschap en een grote dosis humor, vervullen onze schoenpoetsers een eeuwenoude ambacht. Wat boenen hier, wat borstelen daar; iedere schoen glanst als nooit tevoren.

Zo goed als nieuw!

Dickens Gegoede Heren

Mannen van adel, industriëlen en grootgrondbezitters; de mannen uit deze gegoede kringen voeren het hoogste woord op uw winkelcentrumevent. Zij zitten er, óók tijdens de kille wintermaanden, warmpjes bij en dat mag iedereen weten!

Dickens Ganzenparade

Onder de bezielende begeleiding van tromgeroffel, gefluit en andere muzikale klanken marcheren en gakken ze vrolijk door uw passages: de gevederde vrienden van de Dickens Ganzenparade. Parmantig bewegen ze zich voort, zoals in de dagen van weleer, en weten ze de harten van het winkelend publiek te veroveren.

Dickens Buikorgelman en Theedame

Terwijl de Speuleman nostalgische klanken uit zijn buikorgel tovert, zwiert de Theedame vrolijk met haar theepot en –muts in het rond. Met plezier
verwarmt ze uw bezoekers middels een heerlijke ‘cuppa’. Wellicht ook iets lekkers erbij?

Dickens Fotograaf

Lights, camera, action! Even wanen uw bezoekers zich op de besneeuwde straten ten tijde van de 19e eeuw. Geheel gehuld in Victoriaanse kledij worden zij flitsend op de foto gezet door een heuse Dickens fotograaf. Om de foto een écht 19e-eeuws tintje te geven, maakt de fotograaf gebruik van een nostalgisch winterdecor. Meer online bereik creëren? Daag uw bezoekers uit middels een fotowinactie op Facebook! Welke Dickensfoto ontvangt de meeste likes? De gelukkige winnaars worden verrast met een bijzondere prijs of shoptegoed.

Een activiteit bij uitstek om een échte ‘klik’ met uw bezoekers te creëren!

Dickens Goochelaar

De Dickens goochelaar neemt uw bezoekers mee naar een wereld vol magie. Hij vertoont verbluffende en indrukwekkende goocheltrucs, met authentieke materialen uit de 19e eeuw. Een leuke toevoeging aan deze act: een ritje op de vélocipède.

Sometimes all we need is a little magic!

Dickens Gegoede Vrouwen

Zijden mantels, fluwelen hoeden en blinkende juwelen; de dames uit de haute volée lopen er altijd piekfijn bij. Met geheven hoofd schrijden zij door uw passages en spreken ze iedere bezoeker op deftige toon aan.

Dickens Heren

Mannen van adel, industriëlen en grootgrondbezitters; de mannen uit deze gegoede kringen voeren het hoogste woord op uw winkelcentrumevent. Zij zitten er, óók tijdens de kille wintermaanden, warmpjes bij en dat mag iedereen weten!

Dickens Wasvrouw

Soppen, schrobben en boenen. De 19e-eeuwse vrouwen moesten zich flink inspannen om ieder kledingstuk van hun veelkoppige families schoon te krijgen. In die tijd was instellen, drukken en draaien er niet bij.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.