Food events

Maak uw event hip en happening met onze smaakmakende food events! Wij laten uw bezoekers op originele wijze kennismaken met de (thema- of seizoens)lekkernijen van uw plaatselijke foodondernemer. Laat u de verzorging van alle hapjes liever aan ons over? Dat doen wij met plezier! De nieuwste trends op het gebied van food of juist de échte klassiekers; onze food experts weten wat lekker is en prikkelen alle zintuigen in een goed georganiseerde totaalbeleving. Al uw bezoekers laten ‘proeven’ van de gezellige sfeer? Combineer onze foodactiviteiten met een uitdeelactie, verzorgd door de MJG/Models! Hieronder ziet u een aantal van onze food favorites!  

Live Cooking Show

Zorg dat u echt in de smaak valt bij uw bezoekers met onze amuserende en leerzame live cooking show! Kakelverse briochebroodjes met Pasen of frisse asperges in het voorjaar; indien gewenst, bereidt onze kok al zijn gerechten met ingrediënten van de plaatselijke food stores. Een unieke kans om de slager, bakker of chocolaterie van uw winkelcentrum te promoten en tegelijkertijd meer traffic te genereren naar uw winkelcentrum! And that’s not all! Om iedere bezoeker te laten genieten van al het lekkers, serveren twee spontane MJG/Models verschillende lekkernijen middels hun unieke presentatiemiddelen. Is het voorjaar aangebroken? Dan is het mogelijk uw bezoekers van hun hapjes te laten genieten in een sfeervolle picknick-setting. Dat smaakt naar meer! 

De Langste Tafel van ...

Verwen uw bezoekers met een heerlijke brunch en laat hen aanschuiven aan De Langste Tafel van ... uw winkelcentrum! Deze acht meter lange tafel staat vol met verse broodjes, jus d’orange en feestelijke hapjes. Compleet met sfeervolle (thema)aankleding en - al dan niet - met MJG/Models om alles in goede banen te leiden, is deze smaakmakende activiteit een ware lust voor het oog! Tip! Combineer de brunch met een aanvullende live cooking show, voor die extra touch. Dat is toch om op te eten?

Picknicken

Haal de lente binnen en verwen uw bezoekers met een overheerlijke picknick op heuse picknickkleden en kunstgras! Hét moment om bij te kletsen met een goede vriendin of juist die gelegenheid voor een originele date. Hoe het werkt? In de actieweken vóór de picknick spaart de bezoeker punten voor picknickproducten bij de deelnemende winkels. Is het picknickweekend dan eindelijk aangebroken? Uw bezoekers verheugen zich om hun persoonlijk samengestelde mandje op te halen. Als kers op de taart kan de actie gecombineerd worden met een live cooking show en social media actie. In uw winkelcentrum schijnt het zonnetje altijd!  

Cacao voor Jou!

Altijd al willen weten hoe een bonbon gemaakt wordt? Onze chocolademeester heeft alle kennis in huis en leert uw bezoekers de kneepjes van het vak. Dippen, besprenkelen en proeven maar! Ook familie en vrienden mogen meegenieten van deze overheerlijke chocolaatjes die zowel de ogen als de smaak prikkelen; alle bonbons worden verpakt als een waar geschenk om mee naar huis te nemen. C’est très bon ... bon!

Moederdaghightea

Is een trendy en eigentijds helemaal uw ‘cup of tea’? Verras alle mama’s voor Moederdag met een gezellige hightea! Tijdens dit ontspannende samenzijn worden smakelijke zoete hapjes geserveerd, passende bij de te proeven theesoorten. Moederlief écht in de watten leggen? De MJG/Models verblijden alle deelnemende moeders maar al te graag met een leuke goodiebag. Zo nemen de mama’s een herinnering aan deze activiteit en dus aan uw winkelcentrum mee naar huis. Tea time!

Vaderdagbierproeverij

Welke vader houdt nou niet van een heerlijk koud biertje op z’n tijd? Tijdens deze vaderdagbierproeverij worden alle papa’s de lekkerste speciaalbiertjes voorgeschoteld, compleet met bijpassende hapjes. Voor ieder wat pils!

Meer weten over onze foodactiviteiten of geheel georganiseerde food events, die wij graag voor u op maat creëren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden!