Gezonde workshops

Appeldip

Deze oogappeltjes zijn voor ieder kind in uw winkelcentrum zowel een gezond als zoet festijn! Deze smakelijke workshop heeft ook een creatief aspect: de kinderen mogen naar hartenlust dippen. Discodip, chocokrullen of de notencrumble? Deze feestelijke snack dient als gezonde traktatie; begeleidt door onze vriendelijke en enthousiaste begeleiders.
Een lust voor het oog, een genot voor de maag!

Piraten banaan

MJG/Events-Promotie vindt dat gezond ook heel erg leuk kan zijn. Met deze gezonde interactieve workshop gaan alle kindjes aan de slag met een lekker banaantje om deze om te toveren tot een stoere piraat. Rrrr mate! Ga je mee over de zee? Ai Ai Captain!
Maar de eeuwenoude vraag blijft natuurlijk: 'Waarom groeien bananen toch krom?'

Egeltjes maken 

Verras ieder kind in uw winkelcentrum met een fruitige en gezonde workshop! De kleine deelnemers mogen hun creativiteit de vrije loop laten. Eenvoudige stukjes fruit worden omgetoverd tot een smakelijk geheel tijdens deze healthy workshop.
Het eindresultaat: een stekelige snack!

Mandarijntje miauw

Laat uw jongste bezoekers genieten van een healthy snack! Zij zullen in uw winkelcentrum staan te springen om deze praktische en poezelige traktatie. Tijdens deze creatieve workshop toveren de kinderen een heerlijke manderijn om tot een lekker poezebeestje!
Smakelijk!

Rupsjes

Ieder kind kent ze wel! Langzaam kruipend door de tuin en verscholen onder bladeren, worden ze door uw jongste bezoekers onder de loep genomen. Maar dan tijdens onze gezonde workshop! Samen met onze spontane
begeleidsters knutselen de kids een snack voor de gezonde eetlust. Natuurlijk mogen de zelfgemaakte vriendjes mee naar huis of beter nog... meteen opgepeuzeld worden!
Met deze workshop ontpoppen de kinderen zich tot vrolijke vlinders! 

Vlinders maken

Bij het doorbreken van de eerste zonnestralen pronken diverse soorten vlinders weer met hun kleurrijke vleugels. Groot, klein, geel, blauw of een kleurrijk patroon ... De een is nog mooier dan de ander! Wij haken hierop in en nemen uw jongste bezoekers onder de vleugels tijdens een creatieve lenteworkshop. Enthousiast gaan alle kinderen aan de slag om de meest prachtige en smakelijke vlindier te maken.
Een gezond kunstwerkje!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.