Hospitality

Sampling, flyeracties, hospitality, fotomarketing en nog veel meer; de MJG/meiden zijn uiterst geschikt voor ál uw promotionele acties! Onze meiden zijn HBO+ opgeleid en zorgvuldig geselecteerd op uitstraling, enthousiasme en een ‘hands-on’ mentaliteit. Bovendien matchen we de juiste stylisten/meiden aan de juiste uitdaging. Op deze manier waarborgen een positieve shopbeleving en zorgen we voor meer traffic in uw winkelcentrum!

De Inpakservice

Wilt u zich onderscheiden met creatief ingepakte cadeaus en exclusieve strikken? Minder lange wachtrijen tijdens de drukke feestdagen en uw klanten een extra service bieden? Boek dan onze Inpakservice! De MJG/Inpakstylisten maken van ieder cadeau een waar geschenk door ze snel en vakkundig in te pakken in glossy dozen of luxe inpakpapier, compleet met stijlvolle linten en originele accessoires. Een bijzonder gebaar voor een eerlijke prijs! 
Pak uw bezoekers in met de Inpakservice van MJG/Events-Promotie! 

Fotomarketing

Creëer een echte ‘klik’ met uw bezoekers! De MJG/Camerameisjes zorgen voor meer levendigheid in uw winkelcentrum door jong en oud flitsend vast te leggen. Naast entertainment van hoog niveau voorzien onze stralende meisjes u van een leuke fotomarketingactie! Hoe zij meer traffic naar uw winkelcentrum genereren? Alle foto‘s worden direct uitgeprint en omkaderd door een frame met uw logo of thema. Zo nemen uw bezoekers een herinnering aan uw event mee naar huis! Maar ook online creëert u meer bereik met de MJG/Camerameisjes, doordat de foto’s digitaal gepubliceerd kunnen worden. Haalt u nóg meer uit de fotomarketingactie door er een online winactie aan te koppelen? 
‘Oh shoot, it’s so good!’

Food

Zet uw lokale food stores in het zonnetje en verras uw bezoekers met culinair entertainment van hoog niveau! Laat u de verzorging van alle overheerlijke zoete of hartige delicatessen graag aan ons over? Dat doen wij graag! Om iedere bezoeker à la minute een bijzondere lekkernij te serveren, bewegen de MJG/Smaakmeisjes zich gemakkelijk met hun mobiele presentatiemiddelen door het winkelend publiek. Luxe bonbons, romige kaasblokjes of een echt thema- of seizoensproduct ... De mogelijkheden zijn eindeloos.
Dat smaakt naar meer!

Drinks

Iets te vieren? De MJG/Smaakmeisjes brengen graag samen met uw bezoekers een toast uit! Met een stralende lach schenken zij voor ieder ter plekke een heerlijk glas bubbels in, geserveerd vanuit hun exclusieve schortje. Zet u uw plaatselijke liquor store in de schijnwerpers of laat u de prosecco liever door ons verzorgen? Wij maken het mogelijk! 

Tip! Combineer deze productpromotie met een live cooking show en creëer een smaakmakende totaalbeleving!
Cheers!

Giveaways

Een klein gebaar, een groot effect. De MJG/Giveawaymeiden verblijden iedere bezoeker maar al te graag met een leuke - door ons of uw plaatselijke winkelier verzorgde -  giveaway. En dit doen ze met stijl! De musthaves worden op originele wijze aangeboden vanuit unieke presentatiemiddelen. De zichtbaarheid van uw promotie verhogen? Wij voegen uw logo toe aan alle giveaways! Gaan uw bezoekers ‘on the road’ met hun bedrukte geschenk, dan zal iedereen zien dat uw winkelcentrum de ‘place to be’ is! 
A special giveaway makes everyones day!

Kerststands

Dit jaar zit u er tijdens de winterse feestdagen warmpjes bij met de kerststands van MJG/Events-Promotie! De MJG/Smaakmeiden weten wat lekker is en verwarmen alle harten met hun overheerlijke kersthapjes en winterse drankjes, die ze vanuit de sfeervol gedecoreerde kersthuisjes aanbieden. Promoot u de producten van de plaatselijke winkelier of vertrouwt u de verzorging van de lekkernijen liever aan ons toe? Wij realiseren het graag voor u! 
Boekt u de kerststands van MJG/Events-Promotie, dan wordt dit Kerstfeest gegarandeerd ‘the most wonderful time of the year’!

Heeft u zelf een ander leuk idee? Ook dat werken we voor u uit! Graag ontvangen wij een bericht van u en bespreken we - geheel vrijblijvend - alle mogelijkheden, rekening houdende met uw doelgroep en doelstellingen.