Kerst acts

kerstfoto

Met de kerstman op de foto

Vol verwachting kloppen alle jonge hartjes. De Kerstman is de hele middag aanwezig in uw winkelcentrum om alle handjes rijkelijk te voorzien van heerlijk snoepgoed! Zoveel vreugde en plezier moet toch vastgelegd worden? Creëer een échte ‘klik’ met uw bezoekers en zet ze op de foto met de Kerstman!

Kerststerren

Kerststerren

Vanaf grote hoogte lonken twee stralende Kerststerren naar uwbezoekers. Op hoge en lage stelten brengen de dames in rood licht in de donkere dagen voor kerst. Zij toveren een lach op ieders gezicht door alle handen rijkelijk te vullen met overheerlijke kerstkoeken. Maar het echte kerstgevoel is pas compleet met sfeervolle kerstnummers! Onze Kerststerren weten dat als geen ander, en verwarmen de harten van jong en oud middels de zuivere klanken van de dwarsfluit. Door hun opvallende uitstraling lenen de Kerststerren zich er ook uitmuntend voor om uw promotionele actie in een theatraal jasje te steken.

Shine bright met de kerststerren van MJG/Events-Promotie!

Winterelven Agda & Bodil

Vrolijk ondersteunen zij de Kerstman. Zij maken de kerstsfeer compleet. De elfjes zijn kindervrienden. Van leuke kerstworkshops tot het modelleren van ballonenn en het schminken van de jongste bezoekertjes. Niets is hen te gek

Ballopen

Balancerend op een gigantische, rode kerstbal maken de kerstman en de kerstvrouw een grote indruk. Zij brengen de bal aan het rollen en creëren een feestelijke sfeer in uw winkelcentrum! Let's roll met de kerstBAL!

Kerstmannen fietsharmonisch orkest

Wat komt daar voorbij? Een zestal goed gemutste kerstmannen passeert de perplexe bezoekers al toeterend en drummend. Niet in de arrenslee, maar gewoon op de tandem! Ho, stop!” Met evenveel bombarie stapt het komische gezelschap van Op dié Fiets af. In een interactief spel van theater, muziek én zelfspot zetten de mannen iedere bezoeker op het verkeerde been.  Halsbrekende acrobatische stunts, een ietwat knullige taptoe of een tamelijk plompe ballet-act laten het winkelend publiek achter in verrukking en verbazing. “Wat heb ik nou weer aan mijn fiets hangen?"

Santa's daughters

De drie stijlvolle kerstdames verleiden uw bezoekers met hun zuivere klanken. Met gevoel voor humor en een roerende a capella performance creëren ze een warme kerstsfeer! Een interactieve act, waarbij de dames zich al zingend tussen de gasten door bewegen.

Sahara'hara

Helemaal vanuit het verre oosten zijn ze gekomen. Waar zijn de twee Arabische koningen van Fata Morgana naar onderweg? Eén ding is zeker: hun metgezel, een eigenzinnige, dansende kameel, brengt ze niet daar waar ze heen willen!

Kerstmeisje

Jingle bell, jingle bell, jingle all the way! Dit betoverende kerstmeisje trekt veel bekijks. Zij tovert ieder kindje in een mooie vlinder, tijger of een ander design naar keuze met haar schminktalenten. Maar de kerstman heeft haar niet alleen met schmink op pad gestuurd! Zij heeft ook lekkere kerstbonbons en kerstkoekjes bij zich. Merry Christmas!

Lopene kerstboom

Oh Denneboom! Een vrolijk kerstboompjes draait de rollen om: deze Kerst versieren hij uw bezoekers! In een mooie groene denneboomkostumm maakt hij niet alleen uw bezoekers aan het lachen, ook zingt hij de alom bekende kerstnummers en vraagt bezoekers om met hem mee te zingen.

Kerst tafeldame

In een indrukwekkende jurk die tegelijkertijd als tafel dient paradeert de tafeldame door het winkelcentrum heen. Met een gulle lach biedt zij brochures, welkomstdrankjes en lekkernijen aan. De tafeldame is een hartverwarmende oplossing voor uw promotie en ontvangst verpakt in een gezellige kerstuitvoering!

Glühwein kerstmeisjes

Trakteer uw bezoekers op een glaas heerlijke glühwein. De kerstmeisjes van MJG/Events/Promotie lopen door uw winkelcentrum heen om dit heerlijk glaasje genot uit de delen en een vriendelijk praatje aan te knopen met de bezoekers. Het winkelbelevenis wordt een hele plezier met deze leuke, vrolijke kerstmeisjes.

Kerstmeisjes in winterhuisjes

Poeh, wat is het toch  koud. Even opwarmen hoor. Wat hebben we daar in dat winterhuisje? Twee gezellige, vriendelijke MJG meisjes met heerlijke warme chocomel, glühwein, erwtensoep, kerstbonbons, candy canes en andere heerlijke lekkernijen. Nou, we kunnen er weer tegenaan!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.