Kerst workshops

Dennenappel pimpen

Nog niet rijp genoeg om opgetuigd te worden met fonkelende lampjes en kerstballen, maar niet te jong om rijkelijk versierd te worden … Tijdens een creatieve workshop geven wij een ode aan de dennenappel! Uw jongste bezoekers transformeren het kroost van de kerstboom tot grappige figuren of prachtige decoratiemiddelen. Leuk als accessoire voor in de kerstboom of als komische toevoeging aan de kerststal.

Kerstbal pimpen

Breng de bal aan het rollen met een interactieve workshop kerstballen pimpen! Met verschillende materialen versieren uw jongste bezoekers hun eigen kerstaccessoire helemaal zelf. Dit jaar straalt de kerstboom als nooit tevoren!

Kerstpompoms maken

Met zijdepapier gaan we met de kinderen aan de slag om feestelijke pompoms te maken. Onze workshopmedewerkers staan natuurlijk klaar om de kinderen daarbij te helpen. In alle pompoms worden de kleuren van uw winkelcentrum of een thema verwerkt. Zo wordt het een vrolijke versierde boel. Dat is leuk voor iedereen!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.