Koningsdag acts

Kaasmeisjes

Écht in de smaak vallen bij uw bezoekers? De MJG/Smaakmeisje hebben er kaas van gegeten en weten als geen ander de bezoeker te verrassen! Vanuit haar speciaal ontworpen presentatiemiddelen trakteert ons
kaasmeisje op stukjes– door ons of de plaatselijke ondernemer verzorgde -echte Hollandse kaas, geserveerd met bijpassende lekkernijen. Een smakelijk stuk vijgenbrood of een frisse pruimenchutney; met de heerlijkste
combinaties zorgt het MJG/Smaakmeisje voor een bijzonder interactiemoment.

Hollandse dame

De nostalgische dame springt in het oog tijdens uw winkelcentrumevenement. Het is net of ze van echt Delfts blauw proselijn is! De ladie in blue laat het publiek genieten van haar schoonheid uit de Hollandse cultuur. 
Tip! Uw bezoekers genieten pas écht van de puur Hollandse sfeer wanneer de dames hen trakteren op overheerlijke stukjes kaas. Draagt u uw plaatselijke kaasboer een warm hart toe of laat u de lekkernijen liever door ons bezorgen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Oranje tafeldame

Laat uw bezoekers 'aanschuiven'! Maar niet zomaar aan een tafel … Een dame van hoge stand verwelkomt iedereen met een vriendelijke lach vanuit haar bijzondere jurk. Overheerlijke Kingsday treats, spraakmakende
welkomstdrankjes of brochures met uw koningsdagprogramma en -acties? De tafeldame zet oranje op tafel!

Oranje goochelaar op stelten

In koninklijk oranje gedraagt Oranje Boven zich hier en daar een tikkeltje uit de hoogte. Vanaf een indrukwekkende hoogte van wel 2,5 tot 3 meter trekt dit onmisbare karakter de aandacht van het winkelend publiek met uiteenlopende acts. Een knap staaltje jongleren, een mysterieuze goochelshow of hilarische ballonnenmodelleeract ... Oranje Boven doet het allemaal op stelten!

Driekus & Bertha

Stijve harken, dat zijn de plattelandse Driekus en Bertha allerminst. Met een sterk dialect en stevig paar klompen aan de voeten, zetten zij ieder op het verkeerde been. Het winkelend publiek kan haar ogen niet geloven wanneer het duo zijn gracieuze acrobatische stunts toont. Om de stunts naar een hoog niveau te tillen is een minimale plafindhoogte van 5 meter vereist.

Beatrix & lakei

Na een plechtige aankondiging zingen uw bezoekers het volkslied uit volle borst mee. Daar moet iets belangrijks te wachten staan ... Dan schrijdt Beatrix binnen in vol ornaat. In een humoristische toespraak spreekt ze haar "shopgenoten" aan. Landelijk nieuws over uw nieuwste acties of aangepaste openingstijden? U bent de koninklijke mederedacteur! En daar moet op geproost worden! Via haar vorstelijke boezem schenkt Bea voor ieder een heerlijk glaasje jus in!

Oudhollandse ganzenparade

De ganse middag genieten uw bezoekers van een bijzonder schouwspel in uw winkelcentrum. Gakkend en waggelend trekt een parade gevederde vrienden op de Oudhollandse klanken van een buikorgel door alle passages. Een ganzenhoedster in traditionele kledij neemt de ondeugende groep onder haar vleugels en zorgt ervoor dat ze altijd op het rechte pad blijven. Laat de vogel niet over het net vliegen en open uw deuren voor de Oudhollandse ganzenparade!

Les Oranges

Een statig, oranjegetint en klassiek gekostumeerd duo paradeert parmantig door uw winkelcentrum. Uit de gouden koets klinken klassieke klanken. De gekke lakei, die de gouden koets bemand, wordt continue door de gravin gedirigeerd. Op deze manier mengen zij zich op aanstekelijke wijze tussen het publiek, dat veel sympathie begint te krijgen voor de lakei. Hij grijpt dan ook iedere gelegenheid om bij het publiek zijn beklag te doen, maar wordt telkens door de gravin tot orde geroepen. De Les Oranges zijn op iedere 'oranje' gelegenheid welkom en kunnen ook voor promotionele doeleinden ingezet worden.

Oranjefotograaf 

Gert-Jan en Willem zijn feestfotograven voor een aantal vooraanstaande bladen. Met zijn tweeën toeren zij heel Nederland door om op zoek te gaan naar nieuw opkomen Oranjetalent. Hou je van de kleur, ben je fan van het Koningshuis of gewoon helemaal sportfanaat? Dan moet je op de gevoelige plaat vastgelegd worden door deze dynamieke fotograven. Met hun koffer vol Oranje attributen maakt dit duo gegarandeerd een te gekke foto!

Vliegensvlug

Druk, druk, druk... Deze stewardess is zeker niet te vergelijken met andere levende standbeelden of cabinepersoneel. Deze oranje verschijning heeft een merkwaardige kijk op serviceverlening. Hyperactief maar kordaat volgt ze haar eigen gebruiksaanwijzing. Zij ziet in elke uitdaging een kans als ze natuurlijk niet te druk is met andere zaken. 

Fotoshoot Volendams

De Dutch fotograaf laat iedereen die goede oude tijden herleven door uw bezoekers op de foto te zetten in een traditioneel Volendams kostuum. Om de foto een echt Oudhollands tintje te geven, wordt er gebruik gemaakt van een Volendams decor en typische Hollandse attributen. Alle foto's, omkaderd in uw kleuren en logo, kunnen direct mee naar huis genomen worden. Deze fotograven hebben er wel degelijk kaas van gegeten!

De kruimeltjes

Even lekker meezingen met oude, vertrouwde nummers van grootmoeders tijd tot aan de klassiekers? De bandleden van Old Amsterdam maken het mogelijk! In traditionele kostuums uit de vroege 30-ies begeven ze zich tussen uw bezoekers en laten ze hen proeven van de tijden van weleer. Een mobiele en interactieve muzikale act die ieders ‘oldschool’ moves naar boven haalt!.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.