Koningsdag workshops

Oranje cakepops maken

Verras uw kleinste bezoekers met een creatieve en smakelijke workshop. De traditionele cakepop wordt omgetoverd tot een heuse oranjecakepop! De kinderen gaan aan de slag met vorstelijke kleuren en decoraties. Het resultaat: een lekkernij met allure! Make it pop met deze trendy workshop van MJG/Events-Promotie!

Lintjes maken

Ieder kind verdient toch een lintje? Druk uw waardering uit aan uw jongste bezoekers met onze creatieve workshop! Allen steken zij enthousiast de handen uit de mouwen om het meest prestigieuze lintje te maken. Bonte kleurcombinaties en uitbundige decoraties … Niets is te gek! Met hun royale onderscheiding op de borst voelen alle kinderen zich de koning te rijk!

Klompen schilderen

Uw bezoekers vermaken op een originele en typisch Hollandse wijze? Laat hen deelnemen aan een workshop klompen pimpen! Ieder kan al op zijn klompen voelen dit een Oerhollands gezellige middag gaat worden!

Kroontjes maken

Altijd al willen weten hoe het is om een stoere prins of mooie prinses te zijn? Tijdens een creatieve workshop voelen uw bezoekers zich koning te rijk en maken ze hun eigen vorstelijke kroon. Met juweeltjes van accessoires en een royaal gebruik van kleuren wordt de kroon op het werk gezet.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.