Leegstandsconcepten

Het virtuele winkelmandje raakt steeds voller, de winkelstraten steeds leger. Leegstand schrikt een kwart van de bezoekers af (RetailNews). Hoe zorgt u ervoor dat uw passages weer drukbezocht zijn? Vul uw leegstaande winkelunits op met onze originele leegstandsconcepten! Wij brengen beleving terug in uw winkelcentrum. Tevens haken we in op het succes van Web 2.0 en combineren we onze concepten met online kanalen. Dat onze leegstandsconcepten succesvol zijn, is gebleken! De Inpakwinkel© is immers genomineerd voor de ICSC Global Marketing Award. Een impressie van onze Inpakwinkel vindt u hieronder, evenals een aantal andere voorbeelden van onze leegstandsconcepten.  

De Inpakwinkel

Tijdens feestdagen is het extra druk in uw winkelcentrum. Helaas betekent dit dikwijls ook lange wachtrijen achter de kassa's. Maar niet langer met de Inpakwinkel van MJG/Events-Promotie! Onze inpakstylisten pakken ieder cadeau snel en vakkundig in met behulp van speciale inpaktechnieken, luxe papier, feestelijke linten en bijzondere accessoires. MJG/Events-Promotie tovert ieder cadeau om tot een waar geschenk! En dit terwijl uw bezoeker geniet van al het lekkers dat het MJG/Model aanbiedt! De cadeau- ontvanger daarnaast verrassen met een unieke, persoonlijke boodschap? Onze inpakstylisten plakken een QR-code op de cadeaus, die thuis gescand kan worden via een smartphone of applicatie op uw website. Verheugd luisteren de ontvangers naar het ingesproken gedichtje of liedje! 

Het Sinthuis

Vol verwachting kloppen de hartjes van uw jongste bezoekers wanneer zij in uw winkelcentrum oog in oog staan met het huis van Sinterklaas. Diverse decoratiemiddelen maken het Sinthuis tot een sfeervol geheel. En daar houdt de pret niet op! Binnen het Sinthuis op de foto met de goedheiligman zelve, een kinderworkshop speculaaspoppen versieren, maskers maken of schoenen vouwen die rijkelijk gevuld opgehaald kunnen worden ... Wij bieden een tal van leuke activiteiten! Is het Sinterklaasfeest achter de rug? Dan is het Sinthuis eenvoudig en snel omgetoverd tot een waar Kersthuis!
 

Het Kersthuis

Breng een stukje Noordpool naar uw winkelcentrum met ons sfeervolle Kersthuis! Dit bijzondere leegstandsconcept verwarmt de harten van uw bezoekers tijdens de koude wintermaanden. In het Kersthuis worden uw kleinste bezoekers verwend met allerlei gezellige activiteiten. Steken de kinderen graag zelf de handen uit de mouwen? Tijdens een creatieve workshop - zoals de workshop kerstballen pimpen - gaan zij aan de slag! En zo’n leuke dag moet toch vastgelegd worden? Ook de Kerstman is aanwezig voor die leuke foto op het nachtkastje. Een middagvullend kerstprogramma dat de kleintjes zal bijblijven!

Op zoek naar iets anders, of heeft u zelf een idee? Wij beschikken over meer uitgewerkte leegstandsconcepten en werken ook graag uw ideëen uit! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.