Moederdag acts

Cupcakemeisje

Moederdag gaat natuurlijk gepaard met heerlijke zoetigheden. Wilt u deze standvastige traditie in een hip, nieuw jasje steken? Trakteer dan uw bezoeker eens op een (door uw plaatselijke bakker geleverde)  lekkere verse cupcake met de hippe cupcakerok van MJG/Events-Promotie. Onze Cupcakemeisjes laten overal een onwisbare indruk achter!

Chocolademeisje

Chocolade zegt meer dan woorden. De MJG/Chocolademeisjes weten dat als geen ander en verrassen uw bezoekers met luxe chocolade, geserveerd vanuit hun speciale candybox.  

Nail art

Met onze MJG/ nagelstudio slaat u de spijker op z'n kop! Verzorgde nagels geven uw vrouwelijke bezoekers het ultieme luxe gevoel. Door middel van een gellaagje wordt dit luxegevoel tot wel twee weken vasteghouden. De gel wordt aangebracht door een spontane en enthousiaste dame die natuurlijk graag een handje helpt bij de keuze; de hippe kleuren, de welbekende french manicure of schitter met een steentje.
We heart nail art!

Henna art

Om het feest compleet te maken laten uw gasten een echte henna tattoo zetten die hen nog weken herinnert aan een betoverend evenement! Laat hen een ware oosterse sensatie ervaren, namelijk het sieren van de handen met henna door een ervaren henna artieste. Deze eeuwenoude traditie van ver is inmiddels geworteld in het hedendaagse multiculurele westen. De sierlijkheid en het tijdelijke, pijnloze karakter van de hennaversiering zorgen ervoor dat vele vrouwen zich graag laten meevoeren in de traditie!

Love 2 shop

Geheel kosteloos shoppen, daar droomt toch iedereen van! Zet onze Love 2 shop productpromotie voor lokale winkeliers in en maak deze droom werkelijkheid. In samenwerking met de lokale winkeliers geven we bezoekers de kans om hun aankoopbedrag terug te winnen. Hoe? Met behulp van onze social media reporters! Zij spreken het winkelend publiek aan en vragen of ze met hen op de foto mogen zetten met hun aankopen. Iedere foto komt voorbij op een livewall in uw winkelcentrum en wordt gepost op Facebook en Twitter. De foto met de meeste likes en retweets wint zijn/haar aankoopbedrag terug!

Kleuranalyste

Altijd al gedacht dat dat rode jurkje het pronkstuk uit de kledingkast is? Think again! Misschien blijkt blauw juist helemaal jouw kleur te zijn. onze kleurenanalyste zien het in een oogwenk. Met behulp van hun analysedoeken halen ze de beste eigenschappen van uw bezoeker naar boven en weten ze aan alles een kleurtje te geven!
Uiteraad houden onze kleurenanalysten rekening met de kleuren die in uw winkelrekken hangen!

Mobile beauty

De vrouwen in uw winkelcentrum trakteren op een cadeautje? De beatymeisjes van MJG/ lopen met hun mobiele karretje rond in uw winkelcentrum en geven de bezoekers advies over haar en make-up! De haar- en make-upproducten die door de beautymeiden worden gebruikt kunnen afgestemd worden op de plaatselijke ondernemers.

Giveaway goodiebag

De eerste indruk telt. Met de MJG/Giveawaymeisjes is meer dan geslaagd! Al bij aankomst genieten uw vrouwelijke bezoekers van de hartverwarmende sfeer. Met een vriendelijke lach en een gezellig praatje bieden onze meisjes een goodiebag aan met de meest begeerde musthaves. Promoot uw lokale ondernemers en zorg voor een terugkommoment door uw bezoeker te verrassen met testers, samples, geschenken en kortingsbonnen uit hun schappen en rekken.

Speciale wensen wat betreft styling? Wij creëren de gewenste look en feel! Het MJG/Giveawaymeisje wordt een waar communicatiemiddel in uw logokleuren of in kleding waar uw logo prominent op staat.

Photobooth

Wat is er nou leuker dan een speciale dag op de gevoelige plaat vastleggen? De fotobooth is op iedere gelegenheid een enorm succes. Met leuke attributen zoals champagneglazen, hartjes, mondjes ed. kan iedere bezoeker de foto zo leuk en gek maken als ze zelf willen.

Iedere bezoeker wordt begeleid door een vrolijke medewerker om alles soepel te laten verlopen. Na afloop is er de mogelijkheid om de foto’s meteen op Facebook te plaatsen voor extra publicity. De foto’s worden afgedrukt op een print met jullie logo.
Moederdag wordt gegarandeerd een succes met de fotobooth!

Raak!

Met hun veelzijdige repertoire, zuivere mannenstemmen en aantrekkelijk voorkomen weten de mannen van Raak! een gevoelige snaar te raken bij het vrouwelijke publiek. Geheel akoestisch bewegen zij zich gemakkelijk door uw passages en zorgen zij voor een bijzonder interactiemoment. De opzwepende act bestaat uit een verrassende mix van de nieuwste tunes tot 50’s sing-alongs uit de pop- en rock & roll industrie. Kortom: nummers waarvan de dames zullen smelten!

High tea

Is een trendy en eigentijds helemaal uw ‘cup of tea’? Verras alle mama’s voor Moederdag met een gezellige hightea! Tijdens dit ontspannende samenzijn worden smakelijke zoete hapjes geserveerd, passende bij de te proeven theesoorten. Moederlief écht in de watten leggen? De MJG/Models verblijden alle deelnemende moeders maar al te graag met een leuke goodiebag. Zo nemen de mama’s een herinnering aan deze activiteit en dus aan uw winkelcentrum mee naar huis. Tea time!

Demonstratie bloemschikken

Wie aan Moederdag denkt, denkt aan bloemen! Met deze interactieve act wordt er ter plekke een mooi boeketje in elkaar gezet met bloemen die geleverd kunnen worden door uw plaatselijke bloemist. Naast een hoogentertainment niveau, valt deze act ook erg in de smaak bij uw bezoekers omdat zij dit in de toekomst zelf kunnen toepassen. Ieder uur wordt er een boeketje verloot onder het publiek. Altijd leuk!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.