Paas/Lente acts

Paashazen

Niet mysterieus en schuw, maar hartelijk en altijd in voor een praatje of grapje. De paashazen van MJG/Events-Promotie zijn bijzonder. Op hun paasbest gekleed en met originele grime verrassen ze uw bezoekers door hun uiteenlopende karakters. Wellicht hebben deze langorige vrienden ook nog bijzonder (door ons of uw plaatselijke ondernemer verzorgd) lekkern'eitje' in hun paasmanden verstopt.

Kip & Ko

Om een graantje te kunnen meepikken van iedere paaspromotie zijn Kip en Ko er als de kippen bij. Laat de vogel niet over het net vliegen en verblijd uw bezoekers met kakelverse traktaties, verpakt in een hilarische promotionele act. 

Zet uw plaatselijke ondernemer in de spotlights. Heeft u lliever dat wij de producten verzorgen? Wij maken het mogelijk!

Paasboerderij

Tussen het vrolijk geblaat, gemekker, gepiep en gebalk van alle jonge boerderijdieren op de Paasboerderij voelen uw jongste bezoekers zich helemaal thuis. Piepjonge kuikens, lammetjes, geitjes, een pasgeboren ezel en nog veel meer; allen staan ze onder het toeziend oog van een wel héél bijzondere boer.  'Meneer, waarom heeft u zulke lange oren? 'Sorry jongen, mijn naam is Haas.'

MJG/Paasmeisjes

Een 'fashionable' paasbeleving? De MJG/Paasmeisjes verwelkomen uw bezoeker met 'smaakvol' entertainment. Vanuit hun unieke presentatiemiddelen verrassen ze ieder met de heerlijkste en leukste producten van een (plaatselijke) chocolaterie, bakker, bloemist, en nog veel meer! Smakelijke paaseieren, eetbare bloemen of bloembollen/-zaden voor in de tuin; de mogelijkheden zijn eindeloos. Dat smaakt naar meer!
Zet de plaatselijke winkelier in het zonnetje en laat uw bezoekers de plaatselijke producten ervaren. Uiteraard is het ook mogelijk om de giveaways door ons te laten verzorgen!

Ganzenfanfare

Deze ganse middag genieten uw bezoekers van een bijzonder schouwspel in uw winkelcentrum. Gakkend en waggelend trekt een parade gevederde vrienden vooruit met aan kop een lollige haas. Laat de vogel niet over het net heen vliegen en open uw deuren voor de Parade in feathers!

Live cooking eiersalade

Onze interactieve fooddemonstraties zijn altijd zeer gewild. De professionele chef laat het publiek zien hoe makkelijk het is om een heerlijke verse eiersalade te maken. Na de demonstraties worden de eiersalades uitgedeeld en geproefd. Voor degene die dat willen kan er een receptje meegenomen worden!

Lentemeiden

stralende Lentemeiden ontkiemen tot een ware eyecatcher op uw paas- of lente-event. Met kleurrijke bloemen in de hand, of een andere giveaway naar wens, zorgen zij voor een bijzonder interactiemoment. Een opfleurende actie waardoor uw winkelcentrum floreert.

Zet uw plaatselijke ondernemer in de spotlights. Heeft u lliever dat wij de producten verzorgen? Wij maken het mogelijk!

Bloemen uitdeelactie

Zet de bloemetjes buiten met een geurige en kleurige uitdeelactie van MJG/Events-Promotie! Fier steken onze tulpendames hun kopjes boven het winkelend publiek. Niemand gaat aan hun oplettende ogen voorbij.
Zowel jong als oud wordt door de fleurige zusjes verblijd met een bijzonder cadeau voor de eigen tuin. Feestelijk verpakte bloembollen of een handjevol zaden voor een kleurrijke plant of frisse groente laten een échte lentesfeer opbloeien.  Iedere gift wordt verpakt door een gezellig en hier en daar wat bloemrijke praatjes.

Maya de bij

Bzzzzz....niet mysterieus en eng, maar energiek en vrolijk. Maya de bij springt van bezoeker tot bezoeker op zoek naar een zoet en sappig bloempje. Maar wat trekt Maya toch veel bekijks. Even stoppen om een praatje te maken dan maar. Misschien hebben deze kindjes wel lekkere bloempjes gezien!
Voor deze act is een doorganghoogte van 2,5 meter nodig.

Lente globe

Iedereen kent ze: de glazen bollen die een idyllisch winter wonderland omhullen. Een paar keer schudden brengt dynamiek in het statische tafereel. In uw winkelcentrum komt een levensgrote bol écht tot leven. De sneeuwpop van steen maakt immers plaats voor uw bezoekers! Niet als een wit paradijs, maar met een stralend lentelandschap vol dwarrelende bloemblaadjes is de Voorjaarsglobe een eyecatcher bij uitstek ten behoeve van uw promotiedoeleinden of dat bijzondere kiekje. Tip! Zorg dat de herinnering aan uw event nooit zal verwelken en combineer de Globe met het MJG/Cameramodel. Zij zorgt ervoor dat alle foto’s, omkaderd door uw logo of thema, zo mee naar huis genomen kan worden!

Zingende tulpen

Zet de bloemetjes buiten met een kleurige zangact van MJG/Events-promotie! Fier steken onze tulpendames hun kopjes boven het winkelend publiek. Niemand gaat aan hun oplettende ogen voorbij.
Zowel jong als oud wordt door de fleurige zusjes verblijd met een bijzonder liedje. De tulpendames zijn zeker geen muurbloempjes .

Bloembollen uitdeelactie

De lente staat natuurlijk in het teken van de heerlijke zon die weer tevoorschijn komt, de mensen die vrolijk over straat lopen en de bloemen die vollop in de bloei staan. Wat is er dan leuker dan bloembollen ontvangen van een leuke en spontane meid in een originele zakjesrok? De meiden van MJG/ zijn perfect in te zetten voor promotionele doeleinden.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.