Sinterklaas acts

Piet Alonso & Berko

Monden vallen open wanneer de acrobaatpieten hun spannende trucs laten zien. Balanceren op een eenwielfiets, paraderen op hoge stelten, jongleren met meer attributen dan alle ogen kunnen bijhouden ... De pieten van MJG/events-Promotie steken graag hun nek voor u uit.

Piet Cisco & Domingo

Sint is bijna in het land dus de pieten maken vaart. Gelukkig hebben deze skatepieten een goede balans en hebben zij allerlei trucjes onder de knie. De pieten schenken persoonlijke aandacht aan uw bezoekers en zorgen voor plezier tijdens het winkelen!

Pietenband

Sinterklaas kapoentje. Gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje. Danku Sinterklaasje. Alle klassiekers komen voorbij met de pietenband van MJG/Events-Promotie. Natuurlijk kunnen deze pieten ook uw favoriete liedjes spelen!

Piet Marjo & Lizette

Bij Sinterklaasmuziek hoort natuurlijk dansen. Samen met uw bezoekers of alleen. De danspieten brengen een prettige en energieke sfeer in uw winkelcentrum. Uw bezoekers gaan gegarandeerd met een lach naar huis.

Het pietharmonisch fietsorkest

Tring, tring, toet, pats-boem, retteketet. Wat komt daar voorbij? Een zestal goed gemutste pieten passeert de perplexe bezoekers. “Ho, stop!” Met evenveel bombarie stapt het komische gezelschap van Op dié Fiets af. In een interactief spel van theater, muziek én zelfspot maken de pieten iedere bezoeker aan het lachen. Met instrumenten zoals saxofoons, accordeons, sousafoons en trommels laten de muziekpieten het winkelend publiek achter in verrukking en verbazing!

Stelten pietenparade

Wat zien we daar in de verte? Dat zijn wel hele lange pieten. Als dat maar goed gaat! In deze komische pietenparade lopen de pieten op stelten en laten zij iedereen in verbazing achter.  Met veel energie en humor paraderen de pieten door uw winkelcentrum en maakt zowel uw jonge en oude bezoekers aan het lachen. Alle pieten van MJG/Events-Promotie zorgen voor veel interactie en toveren een lach op ieders gezicht!

Loco loco piet

"Oh what fun it is to ride and sing" ... Wacht, is dat geen kerstnummer? Oók tijdens het Sinterklaasfeest vermaken uw jongste bezoekers zich al rijdend en zingend. Samen met een machinistpiet toeren ze in een
elektrische trein van en naar het station in uw winkelcentrum. Stap in en doe mee!

Uitdeelpieten

Wie zoet is krijgt lekkers. Vol verwachting wachten de kindjes of de uitdeelpieten iets lekkers mee hebben genomen. En dat hebben ze zeker. Want de uitdeelpieten hebben popcorn, pepernoten en taai taai van de Sint meegekregen. Al huppelend door het winkelcentrum delen de pieten al het lekkers uit aan het winkelend publiek. Alle pieten van MJG/Events-Promotie brengen plezier en geluk aan al uw bezoekers!

Piet Janine

Kijk hoelahoeppiet Janine toch eens gaan! Die houdt dat wel heel lang vol. Samen met piet Janine kunnen de kinderen in uw winkelcentrum lekker hoelahoepen. Terwijl de ouders aan het winkelen zijn houdt piet Janine de kinderen wel even zoet.

Piet Nero

Hoofdpiet Nero is al in Nederland. En hij heeft het boek van Sinterklaas meegenomen. Alle kindjes mogen bij piet Nero op schoot om te vertellen wat op hun verlanglijstje staat. En natuurlijk om een foto te maken. Alle pieten van MJG/Events-Promotie creëren een fijne en gezellige sfeer in uw winkelcentrum. 

Met Sinterklaas op de foto

Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht. Want we zitten allemaal even recht. Iedereen wacht in spanning om bij de Sint op schoot te mogen. Alle kindjes mogen op de foto met de Sint en vertellen wat op hun verlanglijstje staat. De sint van MJG/Events-promotie maakt iedereen blij!

Piet Bonita & Chita

Een lieve vlinder, een enge leeuw of een stoere beer? Schminkpieten Bonita en Chita maken heuse kunstwerkjes voor iedereen die dat wil. En er is natuurlijk voor ieder wat wils. De pieten van MJG/Events-Promotie houden uw winkelend publiek wel even zoet.

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.