Sinterklaas workshops

Pieten cakepops maken

Verras uw kleinste bezoekers met een creatieve en smakelijke workshop. De traditionele cakepop wordt omgetoverd tot een heuse pietencakepop! De kinderen gaan aan de slag met verschillende kleuren marsepein en maken hun mooiste creaties. Make it pop met deze trendy workshop. Ieder winkelcentrumevenement wordt een succes door  MJG/Events-Promotie.

Sintmaskers maken

Willen de kinderen samen met hun vriendjes Sinterklaas en Zwarte Pietje spelen? Dan komen deze zelfgemaakte maskers vast goed van pas. Eentje van Sinterklaas, zwarte piet of toch Amerigo? Het kan allemaal bij ons!

Pietenbaret maken 

Zonder baretje is een piet niet compleet. Rood, groen, geel of roze; met crêpepapier, gekleurd karton en een veer knutselen de jonge pietjes de mooiste hoofddeksels. Zo gaat iedereen goed gemutst naar huis!

Piet in opleiding

Een échte Piet word je niet zomaar. Daar komt heel wat oefening en precisiewerk bij kijken. Tijdens een smakelijke of creatieve workshop leren uw jongste bezoekers alle kneepjes van het vak. Een kleurrijk samenspel van spikkels, smarties en strooisels maken van iedere speculaaspop een overheerlijk kunstwerkje. Maar zonder muts is een piet in opleiding niet compleet. Rood, groen, geel of roze; met crêpepapier, gekleurd karton en een echte veer knutselen de jonge pietjes de mooiste hoofddeksels. Ondanks de inspanningen van alle pieten staat de schoorsteen er nog wat kaal bij. Onder begeleiding van een professionele Piet vouwen en versieren alle kinderen hun eigen schoentje. Op een centrale plek in het winkelcentrum vormen alle schoentjes een vrolijk geheel. Even een paar dagen wachten, en dan … “O, kom er eens kijken wat ik in mijn schoentje ligt!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.