Sprookjes acts

Assepoester

Heeft u een winkelcentrum dat veelvuldig bezocht wordt door jonge gezinnen met kinderen? Onze Sprookjesfiguren zijn perfect voor jong en oud. Alle sprookjesfiguren kunnen ingezet worden voor promotionele, theatrale of muzikale doeleinden. Laat Assepoester ook eens in uw winkelcentrum rozen of flyers uitdelen!

Roodkapje

Wat heeft Roodkapje voor lekkers in haar mandje liggen vandaag? Vandaag hebben we heerlijke verse krakelingen van de bakker. Maar ieder kindje dat Roodkapje tegen komt krijgt van haar zo'n lekkere krakeling. Zo blijft er niet veel voor oma over!

Sneeuwwitje

Sneeuwwitje is altijd favoriet bij de kinderen. Met veel flair en passie leest ze voor uit bekende kinderboeken. Aandachtig hangen de kinderen aan haar lippen. En ze leefden nog lang en gelukkig!

Koning

De rode loper moet uitgerold worden voor de koning, maar waar is de lakei nu toch. Die dwaalt tussen het publiek op zoek naar kinderen die het werkje voor hem op willen knappen. En dat willen de kids maar al te graag, want na afloop mogen zij een kijkje nemen in de schatkist van de koning en een cadeautje uitzoeken!

Pinokkio & Gepetto

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Monden vallen open wanneer uw bezoekers een wel heel bekende pop tot leven zien komen tijden een spectaculair bewegingstheater. Vanaf grote hoogte heeft Gepetto de touwtjes in handen en houdt zijn zoon goed in de teugels. En dat is nodig! want hoewel Pinokkio uit het juiste houd gesneden is, wil hij hier en daar nog wel eens een leugentje vertellen.

Baronessen

Hoog bezoek in uw winkelcentrum! Met haar fierheid en trotse houding wandelt ze tussen uw winkelend publiek. Een glimlach, een praatje en haar uitstraling zorgen ervoor dat ze niet snel vergeten wordt. De prachtige styling maakt het plaatje helemaal compleet!

Schoenpoetser

Met een ‘flashy’ paar aan de voeten, staan uw bezoekers stevig in hun schoenen. Schoenpoetser Shoefian laat alle schoenen blinken als Oosterse juwelen! Met veel precisie, vakmanschap en een grote dosis humor vervult hij deze eeuwenoude ambacht. Wat boenen hier, wat borstelen daar; iedere schoen glanst als nooit tevoren!

Rozengeur & Maneschijn

Wat wil je graag worden? Een tijger, een prinsesje of toch iets anders? Je zegt 't maar! Het lijken wel kunstwerken in plaats van gewone kindergimes. Rozengeur en Maneschijn zijn de meest vriendelijke grimeuses en reuze populair bij de kids door hun vrolijke kostuums.

De Nar & dorpsgek

Hier en daar wat narcistisch, maar bovenal dolkomisch: hofnar Nard werkt  met zijn absurde verhalen altijd op de lachspieren van zijn publiek. Maar de grappenmaker heeft nog meer in huis! Deze vrolijke noot bespeelt met grote eenvoud verschillende kleine instrumenten, waaronder de mondharmonica, kazoo en fluit, maar ook minder voor de hand liggende instrumenten zoals lepels.  And that’s not all! Even later verschijnt dit karakter als Baldewin, de Middeleeuwse dorpsgek. Hij weet alle bezoekers te boeien met zijn doldwaze kijk op het leven, hilarische en zang en instrumentale intermezzo's.

Vadertje tijd

Kalm, beheerst en vredig. Deze oude beste man zorgt voor een time-out onder uw winkelend publiek. Een bijzonder personage met een zandloper in zijn ene hand en een klok in de andere. Bezoekers worden henrinnerd aan het uur van de dag op fantasierijkie wijze. Hebben zij nog tijd om die laatste winkel te bezoeken voor wat leuke hebbedingetjes? Yes they do! 

Zotte zoete elfjes

Deze twee zoete zotte elfjes nemen je mee in hun magische en betoverende wereld.  Met hun sprankelende beweging en muziek brengen zij een geluksmomentje voor iedere bezoeker. De twee vrolijke verschijningen verblijden, verrassen en verbinden waardoor iedereen zichzELF kan zijn. Om het spel compleet te maken is het mogelijk om Bubbelino bij te boeken. Dit magische wezen creërt de mooiste bellen!

IJsco Ali

Hadden wij als kind niet geleerd nooit met ons eten te mogen spelen? Deze Turkse man in traditionele kledij maakt van ijs serveren een ware goochel- en jongleershow! Het toekijkende publiek laaft zich aan de indrukwekkende trucs en hilariteit. Al goochelend zorgt Ali ervoor dat iedereen met een heerlijk romig ijsje in de hand naar huis gaat!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.