Theatraal entertainment

MJG/Events-Promotie denkt vanuit het nieuwe winkelen! Uw bezoekers hebben steeds specifiekere eisen, als gevolg van de groeiende mobiliteit, welvaart en het toenemende opleidingsniveau. Massacommunicatie wordt steeds minder belangrijk; persoonlijke aandacht is trending. MJG/Events-Promotie verliest het individu nooit uit oog. Onze artiesten hebben altijd een vriendelijk woord of hartverwarmend gebaar klaar en maken uw bezoeker deel van hun act.

Door onze jarenlange ervaring in winkelcentrum entertainment hebben we een betrouwbaar netwerk van professionele artiesten opgebouwd. Onze (theatrale) acts worden ingezet als korte, promotionele belevingsact bij thema gebonden opdrachten. Wij hebben oog voor detail en besteden veel aandacht aan de visuele aspecten als vormgeving, kleurgebruik, uitvoering, grime/visagie en de interactie met uw bezoekers. Topkwaliteit voor een eerlijke prijs? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij ontwikkelen onze acts veelal in eigen huis, van kostuum tot grime en van attributen tot decorstukken. Ook werken we graag samen met artiesten die dezelfde waarden hanteren als wij als het gaat om originaliteit, kwaliteit van uitvoering en instelling. 

Zo bieden wij bijvoorbeeld voor de feestelijke decembermaand een breed aanbod aan sinterklaas- en kerst entertainment. U kunt bij ons diverse sinterklaas acts boeken en kerstactiviteiten huren waarmee je de sfeerbeleving van het feest in huis haalt. Een traditionele Sint, Zwarte Piet of Kerstman in uw winkelcentrum? Wij hebben het in huis! Daarnaast bieden wij verschillende thema Pieten en tal van andere theatrale kerstacts, zoals Dickens kerst entertainment.

Hieronder vindt u een kleine selectie uit ons entertainment aanbod. 

Fiori

Zet de bloemetjes buiten met Fiori! Fier steken deze fleurige dames hun kopjes hoog uit boven het publiek en verspreiden zij de warme klanken van de zomer. Met hun indrukwekkende hoogte, mind-blowing muziek en bloemrijke danspassen zijn de Fiori zeker geen muurbloempjes! Deze act kent samenstellingen van steltlopers, grondfiguren en muzikanten van 3 tot 11 spelers. 

Domani

Grote, lieve ogen kijken je aan. Een groet, een gimlach.... een overwachts gebaar! Omringd door prachtige muziek beland je in de parade van Domani. De vrolijke laag- en hoogbenige fantasierijke figuren stelen je aandacht! De prachtige kleuren komen niet vaak voor; nog een laatste glimlach en de parade trekt weer door. 
 

Struzzo

Onverwachts staat uw bezoeker oog in oog met een bonte struisvogel. Het vriendelijke dier lonkt naar iedereen in het publiek. Het knipoogt hier, knuffelt daar en verovert ieders hart. Een elegante dame zit op zijn rug en houdt haar maatje goed in de teugels. Zij laat haar vogel niet over het net heen vliegen en grijpt iedere gelegenheid aan het winkelend publiek te verrassen met een bijzonder interactiemoment! 

Fiola

De romantiek staat centraal wanneer Fiola en de bezoekers elkaar ontmoeten. Binnen no-time ontwikkelt zich een spel vol emoties. Deze vrolijke, gezette dame roert, ontroert en verbindt. 

Gruppo

Gekleed in de meest prachtige kostuums gedragen de dames en heren van Gruppo zich hier en daar een tikkeltje uit de hoogte. Hoog verheven boven de hoofden van het winkelend publiek trekken deze kleurrijke karakters ieders aandacht met hun opzwepende klanken en dans van hoog niveau. !

Roze baronessen

Deze charmante en ietwat ontdeugende dames schrijden door uw passages om het adellijke niveau van de bezoekers te peilen. De bezoekers worden ingeleid in het geheime en hoogwaardige leven van blauw bloed. De etiquette der houding en hoffelijkheid worden uitvoerig beproefd tijdens gezellige onderonsjes! 

Dit is slechts een greep uit ons grote aanbod aan entertainment. Bent u op zoek naar iets anders? Bel ons of stuur ons geheel vrijblijvend een bericht en wij informeren u over de mogelijkheden.