Vaderdag acts

Stoere barbier

Een strak getrimde baard of ‘smooth face’; deze stoere barbiers met rockabilly look hebben het allemaal in de vingers! Relaxed achteroverleunend in een authentieke barbierstoel worden uw mannelijke bezoekers een frisse look met rauw randje aangemeten. Na een behandeling van onze barbiers weten uw bezoekers pas echt hoe het voelt om man te zijn.

Shave the day met deze mannelijke mannen!

Schoenpoetser

Met een ‘flashy’ paar aan de voeten, staan uw bezoekers stevig in hun schoenen. Schoenpoetser Sjoerd laat alle schoenen stralen! Met veel precisie, vakmanschap en een grote dosis humor vervult hij deze
eeuwenoude ambacht. Wat boenen hier, wat borstelen daar; iedere schoen glanst als nooit tevoren!

Levend tafelvoetbal

Breng de bal aan het rollen met het levende tafelvoetbalspel! In een levensgroot tafelvoetbalveld van 16 meter lang, 6 meter breed en 3 meter hoog spelen uw bezoekers een spannende 6 tegen 6 uitdaging. Welk team maakt de meeste goals binnen 10 minuten en scoort die leuke prijs of tegoedbon? Met het levend tafelvoetbal scoort u echt bij uw bezoekers

Doelschieten

Hoe zit het met papa’s voet-oogcoördinatie? Is vaderlief nog wel de vlugste? Uw bezoekers ontdekken het bij het spelen van de speedtest! Binnen de opblaasbare latten van 4 meter breed, 3,5 meter diep en 3 meter hoog
richten, is geen opgave ... Maar weten alle vaders en zoons de bal in slechts 5 minuten minstens 10 keer door de gaten te schieten? Dan maken ze kans op een prijs of tegoedbon!

Bierproeverij

Welke man houdt nou niet van een heerlijk koud biertje op zijn tijd? Tijdens een gezellige bierproeverij worden alle stoere mannen de lekkerste speciaalbiertjes voorgeschoteld, compleet met bijpassende hapjes. Dat wordt genieten!

Live cooking

Zorg dat u echt in de smaak valt bij uw bezoekers met een smakelijke fingerfood feest! De heerlijke hamburgertjes, hotdogs of sandwiches worden ter plekke klaargemaakt met heerlijke verse (plaatselijke) producten. Door het vlees ter plekke te grillen vullen wij uw winkelcentrum met een heerlijke uitnodigende geur. Alle vaders in uw winkelcentrum worden extra verwend op deze dag. Want zeg nou zelf, de liefde van een man gaat door de maag!

Bitterballenmeisje

Onze Bitterballenmeisjes zijn altijd een succes, vooral op Vaderdag. De meiden lopen door uw winkelcentrum en serveren heerlijke bitterballen vanuit hun bijzondere presentatiemiddelen en knopen met iedereen een vrolijk praatje aan. Onze meiden zijn uitstekend geschikt voor promotionele doeleinden of extra klantenbinding!

Hotdogmeisje

Uw bezoeker op  iets origineel trakteren? Boek dan nu onze hotdogmeisjes! De Hotdogmeisjes lopen door uw winkelcentrum heen en nodigen iedereen uit een lekker hapje te nemen. De hotdogs kunnen door uw plaatselijke winkelier bezorgd worden om hen extra in het daglicht te zetten. Dit vertellen de meiden er ook enthousiast bij terwijl zij met iedereen een leuk praatje aanknopen.

Photobooth 

Wat is er nou leuker dan een speciale dag op de gevoelige plaat vastleggen? De fotobooth is op iedere gelegenheid een enorm succes. Met leuke attributen zoals champagneglazen, snorretjes, brilletjes ed. kan iedere bezoeker de foto zo leuk en gek maken als ze zelf willen .
Iedere bezoeker wordt begeleid door een vrolijke medewerker om alles soepel te laten verlopen. Na afloop is er de mogelijkheid om de foto’s meteen op Facebook te plaatsen voor extra publicity. De foto’s worden afgedrukt op een print met jullie logo!

Stoelmassage

Een ontspannende stoelmassage gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage. Het hoofd, de nek, de schouders, de armen en ook de handen worden gemasseerd, de stoelmassage is geheel ergonomisch. Uw bezoeker geniet 10 minuten lang van deze weldaad, daarna kan er weer heerlijk verder geshopt worden. 

Cash cabine

Zijn uw bezoekers 'in to win it'? Daag ze uit! Met één druk op de knop vliegen de biljetten uw bezoekers om de oren in onze Cash Cabine van 1,10 meter breed, 1,10 meter diep en 2,5 meter hoog. De tijd tikt... Ieder heeft slechts één minuut om zoveel mogelijk cash te vangen. Wie gaat het voor de wind? De bezoeker met de meeste waarde aan geld in handen, gaat naar huis met een mind-blowing prijs! Een terugkommoment creëren? Verblijd de gelukkige winnaar met een shopbon!

Uw logo onder de aandacht brengen of een speciaal thema in de spotlight zetten? Wij bieden ook customized decoratiewanden aan.

Foodstand

Stroopwafels, poffertjes, hotdogs, oliebollen of andere delicatessen uitdelen in uw winkelcentrum? Dat kan met de vele foodstands van MJG/events-Promotie! De foodstands met oudhollandse uitstraling kan binnen of buiten geplaatst worden en trakteren alle bezoekers op een lekkernijtje. Extra beleving creëeren kan met onze leuke, spontane uitdeelmeisjes!  

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.