Vaderdag workshops

Mokken versieren

Een lieve tekst of kleurrijke tekening; speciaal voor de stoerste, knapste en liefste papa versieren uw jongste bezoekers een cadeautje waar vaderlief iedere dag van kan genieten. Niet vergeten het kunstwerkje nog even in de oven te zetten, zodat de tekening permanent wordt en papa de bijzondere boodschap nooit meer zal vergeten. Verpakt als een waar geschenk met bijbehorende handleiding maakt een gedecoreerde mok ieder ontbijt op bed compleet. Deze papa's horen we niet mokken!

Voetbal cakepops maken

Een voetbalgek, dan zijn de vaders bijna allemaal. de workshop voetbal cakepops maken blijft dan ook favoriet bij de kleinste bezoekers. Samen met een enthousiaste workshopbegeleider mogen alle kinderen speciaal voor Vaderdag een smakelijke voetbalcakepop versieren. 
Een schot in open doel!

Vaderdagontbijtjes maken

Ook de vaders worden graag op Vaderdag verrast met een ontbijtje op bed. Met deze klassieke workshop kunnen alle kinderen een bordje vullen met broodjes, beschuitjes, beleg en fruit naar keuze. Want zij weten natuurlijk het beste wat papa lekker vindt.

T-shirt pimpen

Met een flinke keuze aan bonte textielstiften gaan de kinderen enthousiast aan de slag. Wat zal ik erop zetten? Een stoere voetbal, een liefdevol hartje of een mooi gedichtje. Het kan allemaal met deze creatieve workshop van MJG/Events-Promotie!

Koeken versieren

Met de workshop koeken versieren kunnen de kinderen in uw winkelcentrum de creativiteit op de vrije loop laten. Het resultaat is een mooi koekje van eigen deeg. Na de traktaties feestlijk ingepakt te hebben kunnen de presentjes op Vaderdag cadeau gegeven worden! 

Stropdas knutselen

Een origineel cadeau voor Vaderdag knutselen kan met deze workshop van MJG/Events-Promotie. De leuke shirts kunnen voorzien worden van een stropdasje of strikje en kan zelfs dienen als envelop voor de zelfgemaakte gedichten, kaarten en/of foto's!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.