Valentijn acts

Amores

De Amores hebben hun hart op de goede plek. Met suiker op de tong spreken zij het winkelend publiek toe en verblijden zij ieder door de zoetste lekkernijen, hartigste hapjes of andere liefdevolle giveaways aan te
bieden. Zet u uw plaatselijke winkelier deze Valentijn in het zonnetje of laat u de verzorging van alle giveaways liever aan ons over? Wij realiseren het graag voor u.

Hartenmeisjes

Onze lieftallige Hartenmeisjes verspreiden hun liefde maar al te graag door uw passages. Hartige hapjes, luxe hartenbonbons, prachtige rozen of suikerzoete liefdesdrankjes; de Hartenmeisjes weten als geen ander waarvan alle harten sneller gaan kloppen! Draagt u uw plaatselijke winkelier een warm hart toe of laat u de verzorging van de giveaways liever aan ons over? Wij maken het met alle liefde mogelijk!

Hartendiefjes

De Hartendiefjes kennen de weg naar uw bezoekers’ hart als geen ander. Met een stralende lach, een vriendelijk woord, en een liefdevolle (smakelijke of bruikbare) giveaway in de hand, weten zij alle harten te
stelen. Zet uw winkeliers in de schijnwerpers middels deze bijzondere promotionele actie en laat uw bezoekers de plaatselijke producten beleven! Uiteraard is het ook mogelijk de giveaways door ons te laten verzorgen.

De Valenties

Een momentje voor een complimentje. De Valenties schenken op spontane wijze persoonlijke aandacht aan uw bezoekers. Het complimentje, gestoken in een gouden envelop, zorgt voor een onvergetelijk moment in uw winkelcentrum. Uw bezoekers voelen zich op leuke wijze, vijzonder gewaardeerd. Het complimentenkaartje kan desgewenst voorzien worden met het logo van uw winkelcentrum.
Have a very nice Valentine's day!

Pretty in pink

In valentijnroze zetten de modebewuste zusjes van Pretty in Pink (in duo-, trio- of kwartetformatie) hun beste beentje voor om de harten van uw bezoeker te veroveren met dans, pantomime en bewegingstheater. Deze opgewekte dames laten ook uw bezoekers een kijkje door hun roze bril nemen!

Valentijnsvlinders

Twee kleurrijke, gevleugelde figuren bezorgen uw bezoekers spontaan vlinders in de buik. Hoog boven het publiek uittorenend maken de dames van 'Love is in the Air' een grote indruk en nemen ze het winkelend publiek onder hun vleugels, eventueel met leuke valentijnsgiveaways. Flying high met deze bijzondere steltenact.

Levend bankstel

Een vorstelijke bank nodigt uit om even uit te puffen. Maar is dat wel toegestaan? Het meubelstuk heeft namelijk een wel heel koninklijke uitstraling. Eenmaal plaatsgenomen, worden uw bezoekers verrast door stemmen uit onverwachte hoek. Wat eerder ornamenten leken, blijkt een vrolijk bank'stel' te zijn.

Soface springt in het oog met haar lengte van 1,95 meter. Maar het elitaire stel heeft wel noten op zijn zang: door een ingang van minder dan 0,80 meter breed treedt de sofa niet binnen!

Sit back and relax! MJG/Events-Promotie regelt het voor u!

Liefdespaar

De harten van het living statue paar Solid Love zijn niet van steen. In een hartstochtelijk, interactief liefdestoneel met bijzondere accessoires zetten zij elkaars harten én die van uw bezoekers in vuur en vlam!

Giveawaymeisje

Gaat u voor een theatrale Valentijn? Onze stralende MJG/Smaakmodels of MJG/Giveawaymodels verrassen uw bezoekers met hartelijke lekkernijen, ballonnen of liefdevolle musthaves. En dat doen ze met stijl! Alle ‘expressions of love’ worden aangeboden vanuit hun exclusieve presentatiemiddelen. De liefde is mooi!

Sweet lady & bonbon

Sweet lady laat zich graag versieren.... met snoepgoed. Op de tafel staan verschillende zoetigheden uitgestald, de ene nog lekkerder dan de ander; Sweet lady kan niet kiezen. BonBon helpt haar door kinderen, zonder woorden, uit te nodigen om het rokje van Sweet lady vol te hangen met lekkernijen. Als beloning mogen ze zelf ook een snoepje uitzoeken. Het rokje van Sweet lady wordt wel heel zwaar. Daarom worden de kinderen gevraagd het rokje weer snoepvrij te maken. Dat hoeven de kinderen zich geen twee keer te laten zeggen.

Bloemenmeisje

Wat is een betere manier om uw bezoekers te bedanken dan met bloemen? Met een kleurrijk bosje (door ons of uw lokale bloemist verzorgde)bloemen weten de MJG/Giveawaymeisjes zowel jong als oud op te fleuren. Iedere bezoeker verwelkomen zij met een stralende lach en een vriendelijk woord. De MJG/giveawaymeisjes zijn alles behalve muurbloempjes!

The ramble sisters

Met veel plezier en liefde verzorgen deze getalenteerde zusjes een muzikaal meerstemming optreden met een vintage vocal sound. Niet alleen hun muzikaliteit, maar ook hun bijzondere verschijning laat bij uw bezoekers een onvergetelijke indruk achter.

Spread the love met MJG/Events-Promotie!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.