Winacties

Meer reuring creëren in uw winkelcentrum? Maak een keuze uit ons aanbod van (win)acties en verras uw bezoekers met een bijzonder geschenk of een shopbon! Wij geloven in een integratie van de offline ervaring met de online beleving en voeren dit op effectieve wijze door in verschillende (win)acties. Desgewenst integreren we online middelen met uw offline activiteiten, zodat er meer traffic naar uw winkelcentrum wordt gegenereerd. Denk hierbij aan QR-zuilen en promotie middels social media. 

Cash Cabine

Zijn uw bezoekers 'in to win it'? Daag ze uit! Met één druk op de knop vliegen de biljetten uw bezoekers om de oren in onze Cash Cabine van 1,10 meter breed, 1,10 meter diep en 2,5 meter hoog. De tijd tikt... Ieder heeft slechts één minuut om zoveel mogelijk cash te vangen. Wie gaat het voor de wind? De bezoeker met de meeste waarde aan geld in handen, gaat naar huis met een mind-blowing prijs! Een terugkommoment creëren? Verblijd de gelukkige winnaar met een shopbon!

Uw logo onder de aandacht brengen of een speciaal thema in de spotlight zetten? Wij bieden ook customized decoratiewanden aan.

Kraak de Kluis

"Wat zit er toch verstopt in die kluis? 1, 4, 2... Hè, weer niet de juiste code." Door de hints op uw social media kanalen nauwgezet te volgen en ook in het winkelcentrum de oren en ogen op te houden, wordt het kraken van de code een stuk makkelijker. Opent de deur zich? Dant wint de gelukkige codekraker de inhoud van de kluis! Een ludieke actie die zowel traffic naar uw social media pagina's genereert, als naar uw winkelcentrum.

Cadeauboxwinactie

Een mysterieus, groot cadeau bevindt zich midden in uw winkelcentrum. "Wat zou er in zitten?" Nieuwsgierig nemen uw bezoekers een kijkje bij de videozuil naast deze box. Nog geen idee? De bezoekers worden verwezen naar de Facebookpagina van uw winkelcentrum, waar verschillende hints ze een handje helpen.Een goede gok of een geweldige ingeving... Bij deze zuil geven ze vervolgens ook hun antwoord door. Na een aantal dagen loopt de actie af en wordt de gelukkige winnaar bekendgemaakt. Hij/zij wordt verblijd met een groot cadeau! Een actie die zowel voor online als offline aandacht zorgt!

Jutenzakkenactie

Ook dit jaar hebben de Sint en zijn Pieten het onzettend druk met het bezorgen van alle geschenken. Oei! Een paar juten zakken vol met cadeaus zijn hun oplettende ogen voorbij geglipt en zijn achtergebleven in uw winkelcentrum. Welke zak bevat de meeste cadeaus en hoeveel zijn er dat? Uw jongste bezoekers vullen hun antwoorden in op een formulier. Het juiste antwoord geraden? De prijswinnaars worden verrast met een leuk cadeau!

Valentijnskusactie

Laat uw winkelcentrum voor Valentijn de gehele dag in het teken van de liefde staan! Nodig al uw bezoekers uit om met hun grote liefde, beste vriend(in), vader of moeder te komen in uw winkelcentrum. En het wordt nóg leuker... Het stel dat exact het vooraf vastgestelde aantal seconden kust, wint een fatastische prijs! Mogelijk spenderen zij dit najaar een romatisch en geheel verzorgd weekendje in de stad van de liefde: Parijs! Uiteraard passen we de prijs van de actie aan naar uw wens.

Heeft u zelf een ander leuk idee? Ook dat werken we voor u uit! Graag ontvangen wij een bericht van u en bespreken we - geheel vrijblijvend - alle mogelijkheden, rekening houdende met uw doelgroep en doelstellingen.