Winter acts

Snowdrop

“Do you see what I see?” Twinkelend staat ze als bevroren op haar sokkel. Is het een standbeeld? Plotseling begint de winterse Snowdrop te bewegen en komt er een interactief mimespel uit de lucht vallen. Wat zou er in de sneeuwbol zitten die ze onder haar arm draagt?

Dwarrels

Een feeërieke verschijning op hoog niveau of een feeërieke verschijning van hetzelfde hoge niveau, maar dan op ooghoogte … Zo klaar als een ijsklontje … Eén ding is duidelijk: aan onze Dwarrels loopt niemand voorbij! Of u nu kiest voor een bijzondere steltenact, dansact of promotionele actie; de Dwarrels zorgen dat uw winkelcentrum de ‘place to be’ is tijdens de winter!

Winterwishes

Bevroren staan uw bezoekers stil wanneer de Queen of the North zich door uw passages beweegt. Verbluft door deze bijzondere verschijning gaan alle harten sneller kloppen. De sprookjesachtige winterkoningin laat ijs smelten met haar warme klanken. Jong en oud laat zich inpakken door de lieflijke dame in winters wit, die voor iedereen een vriendelijk woordje klaar heeft. De Queen of the North is alles behalve een ijskoningin!

In hogere sferen

Drie imposante, witte engelen staan perfect stil, hoog verheven boven de hoofden van uw bezoekers. Verward vraagt het publiek zich af of het beelden zijn, en dan ... Een prachtig a capella lied brengt ieder in hemelse sferen. Zodra het lied ten einde is, bevriezen de dames van In Hoger Sferen weer in een pose. In spanning wachten uw bezoekers af wanneer ze weer het hoogste lied gaan zingen.

Winterglobe

Iedereen kent ze: de glazen sneeuwbollen die na een paar keer schudden een dynamisch winter wonderland onthullen. In uw winkelcentrum komt een enorme bol - met een doorsnede van 4,2 meter en indrukwekkende hoogte van 3,8 meter - tot leven! Met haar sfeervolle decoratiewand en dwarrelende kunstsneeuw is de Winterglobe een eyecatcher bij uitstek ten behoeve van uw promotiedoeleinden of dat bijzondere kiekje. Ook tijdens de donkerder wordende dagen staat deze publiekstrekker met LED-verlichting in de spotlight. 

Schaatsbaan

Kom tijdens feest- en themadagen niet onbeslagen ten ijs en creëer een heuse schaatsbaan in uw winkelcentrum! Deze ‘coole’ attractie bieden wij u - inclusief schaatsen - aan in afmetingen van 60m₂ ,  100m₂ en 200m₂ . Kortom: plezier voor vele kinderen! De baan is altijd schaatsklaar en bestaat uit kunststof puzzelpanelen, verkrijgbaar in verschillende maten. Niet alleen leuk voor de wintermaanden, maar ook de rest van het jaar een sfeervolle en gezellige vorm van vermaak!

Sterre

Als een echte winterse ster presenteert Sterre haar onweerstaanbare lekkernijen aan uw gasten. Zonder sterallures, maar met een vriendelijke lach, gaat ze met haar arrensleetje onvermoeibaar door, totdat iedereen haar
gezien heeft en de mond vol heeft van haar charmante verschijning in wit en brons satijn. Een vriendelijk gezicht brengt overal licht!

Sneeuwkoningin & dansende nimfen

Een imposante sneeuwkoningin torent hoog boven iedereen uit in een betoverend winterkostuum. Maar wat gebeurt er nu? De enorme rok van de mysterieuze dame begint opeens te bewegen.. Plotseling laat een stel lieflijke nimfen hun gezichten zien en nemen ze uw bezoekers mee in een prachtige dansvoorstelling. 

Barre tijden

Het zijn barre tijden voor Hugo, de nar van de koningin. De hele dag moet hij haar voortduwen in haar mooie arreslee, terwijl zij lekkers uitdeelt en iedereen haar winterfantasieën vertelt. "Maak ruimte, maak ruimte voor de koningin!", klinkt het aldoor.

Wintertintels

Een ijskoude statue-act op een klein podium. Soms lijkt deze te ontdooien om het verbaasde publiek een warme glimlach en een lekkernijtje aan te bieden. Wintertintels is een warme karakteristieke winterse act van vrijgevige, maar ondeugende bediende die maar moeilijk in de hand dte houden is. 

Baluna

Baluna is een bijzondere winterse act, waarbij de winterfiguren balanceren op een houten kogel. De act is een sfeervolle combinatie van circus art, gratie, animatie, mooie kostuums en ingetogen spel. Ze nodigen de toeschouwers uit om hun kunsten op de grote kogel te vertonen; 't blijkt toch een stuk moeilijker dan je dacht om in balans te blijven!

Witte & De Wit

Witte en De Wit, twee opgewekte sneeuwpoppen laten zelfs het slechtste humeur als sneeuw voor de zon verdwijnen met hun aanstekelijke muziek en vrolijke spel. De twee zijn altijd in voor een gezellig praatje, een humoristische dans of een memorabele foto. Ook als levend standbeeld vormen de twee sneeuwpoppen een opvallende act. Als bevroren staan ze op hun ijsschots en communiceren ze met elkaar door middel van LED-verlichting, die in hun kostuums is verwerkt. Heel af en toe, wanneer uw bezoeker de aandacht verscherpt, kunnen  menselijke trekjes ontdekt worden. Let it snow!

Dit is slechts een kleine selectie uit ons grote assortiment aan acts die wij bieden. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij hebben namelijk teveel acts om allemaal op onze website te vermelden.