Workshop

Interactie met uw bezoekers en ze iets moois mee naar huis geven, dat is het doel van een workshop. Vanwege onze jarenlange ervaring met het bedenken en uitvoeren van creatieve workshops, weten wij als geen ander hoe we hier invulling aan geven. Of het nu gaat om het maken van een valentijnsboeket, een vaderdagontbijtje of een kleurrijk schilderij, alles is mogelijk! Onze workshops zien er altijd verzorgd uit en hebben daardoor een decoratieve meerwaarde. Hieronder vindt u enkele van onze workshops uitgelicht.

Aan Tafel bij ...

... uw winkelcentrum! Iedere woensdagmiddag komen kinderen vol verwachting samen om aan een grote tafel plaats te nemen voor een uitdagende knutselworkshop. Elke week staat een ander thema centraal, waardoor kinderen steeds opnieuw kunnen aanschuiven. Zo wordt op een sympathieke manier een terugkommoment gecreëerd: een win-winsituatie dus!

Cupcakes versieren

Wij zorgen voor heerlijk luchtige cupcakes en de kinderen mogen ze naar hartenwens versieren met zoete toppings. Alle cupcakes worden feestelijk ingepakt en kunnen zo mee naar huis. Met de workshop cupcakes versieren is traffic genereren een piece of cake! 

Scrub of lotion maken

Stralend van buiten, stralend van binnen! Tijdens deze workshop leren uw bezoekers, op basis van een heerlijk recept, precies hoe zijzelf een verkwikkende scrub of voedende lotion maken. De kneepjes van het vak worden geleerd onder begeleiding van een workshopbegeleidster die weet waar ze het over heeft. Deze stralende huid niet verliezen? Dat kan! Het recept wordt, samen met de zelfgemaakte scrub of lotion, feestelijk verpakt om vervolgens mee naar huis te nemen! 

Slippers pimpen

De hoge laarzen gaan weer de kast in. De zon schijnt! Deze zomer stelen uw jongste bezoekers de show met unieke, trendy slippers. Wat deze ‘feet  accessories’ extra bijzonder maakt? Met kralen, bloemen, linten, bandjes en nog veel meer, pimpen alle kinderen hun eigen slippers helemaal zelf! Time to shine!

Pietencakepops maken

Verras uw kleinste bezoekers met een creatieve en smakelijke workshop. De traditionele cakepop wordt omgetoverd tot een heuse pietencakepop! De kinderen gaan aan de slag met verschillende kleuren marsepein en maken hun mooiste creaties. Make it pop met deze trendy workshop van MJG/Events-Promotie!

Vogeltaartjes versieren

De workshopbegeleidsters van MJG/Events-Promotie nemen jong en oud onder hun vleugels tijdens deze leuke workshop. Speciaal voor onze gevederde vrienden, kleden uw bezoekers vogeltaartjes gevuld met zaden naar eigen wens aan met mos, cranberries, en andere lekkernijen. Dankbaar zingen alle vogels hun hoogste lied!

MJG/Events-Promotie houdt rekening met alle belanghebbenden in een winkelgebied. Zo bieden wij graag de mogelijkheid om bij onze foodworkshops of -activiteiten producten van de lokale winkeliers in te zetten. Naast de bovenstaande voorbeelden bieden wij nog veel meer workshops aan. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.